Cennik
Zapraszamy do zapoznania się z cennikiem. Skorzystaj z naszej oferty i ciesz się niezapomnianym pobytem w Villa Livia.
Terminy |
1 os. BB |
Dziecko 3-13l BB |
1 os. nocleg |
27.04-08.06 |
120,- |
103,- |
90,- |
08.06-29.06 |
140,- |
119,- |
100,- |
29.06-17.08 |
170,- |
134,- |
130,- |
21.08-21.09 |
140,- |
119,- |
100,- |
21.09-17.10 |
120,- |
95,- |
190,- |
BB – nocleg, śniadanie w formie bufetu
Wyżywienie:
Śniadania serwowane od 8.00 do 10.30
Przydatne informacje:
Wystawiamy faktury VAT.
Dziecko do 3 lat - 30 zł
Łóżeczko na prośbę gościa dostępne nieodpłatnie.
Doba noclegowa trwa od godz. 15.00 w dniu przyjazdu, a kończy się o godz. 10.00 ostatniego dnia pobytu.
Codzienne sprzątanie z wymianą pościeli i ręczników za dodatkową opłatą na życzenie gości/40 zł
Wymiana ręczników na życzenie gości 10 zł/komplet
Opłata klimatyczna (2,50 zł/dzień)
Parking na terenie obiektu nieodpłatny.
Leżaki i parawany dostępne w pokojach.
Rezerwacje
W miesiącu lipcu i sierpniu rezerwacja minimum 7 dób . Poza sezonem letnim, rezerwacja na dowolną liczbę dni. Rezerwację można dokonać pod nr tel. +48 518 436 582 lub wypełniając formularz rezerwacyjny podając termin.
Potwierdzenie rezerwacji
Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 20 % wartości pobytu. Wpłaty należy dokonać w ciągu 5 dni, licząc od momentu rezerwacji telefonicznej lub e-mailem.
Wpłata na konto
Wpłaty zadatku można dokonać przelewem na konto:
Bank PKOBP
do wpłat w PLN
PL 64 1020 4812 0000 0502 0083 4911
do wpłat w EURO
SWIFT BPKOPLPW
PL 96102048120000090202200772
(w tytule przelewu wpisujemy tylko nadany nr. rezerwacji). Wpłata pozostałej części należności musi być uregulowana gotówką na miejscu w dniu przyjazdu. Wcześniejszy wyjazd Wczasowicza niż w ustalonym terminie, nie wynikły z winy właściciela nie zobowiązuje go (właściciela) do zwrotu części należności za pobyt niewykorzystany. W przypadku rezygnacji z rezerwacji pobytu kwota wpłaconego zadatku nie podlega zwrotowi.
Villa Livia
Al. Rybacka 5a
72-350 Niechorze, PL
Telefon: + 48 518 436 582
E-mail: